فصل اول تاک شد : نوآوری

خلاصه فصل اول

در فصلی که گذشت:

از نوآوری صحبت کردیم، از فهم تکنولوژی شروع کردیم تا نوآوری را بهتر درک کنیم.

افسانه‌هایی وجود دارندکه در ناخودآگاه تبدیل به واقعیت شده‌اند و ما با بررسی عمیق آن‌ها اشتباه بودنشان را فهمیده‌ایم و در آخراز نوآوری و خلاقیت در کسب و کارها صحبت و فرد نوآور را تعریف کردیم.

اپیزودهای فصل اول

نوآوری

درباره فصل اول

نوآوری ( Innovation )

مفهوم نوآوری را باید به دو تعریف دنبال کرد. یکی مفهوم کلاسیک، و یکی مفهوم مدرن آن. 

به نظر می‌رسد که نوآوری در مفهوم مدرن آن، در زمانی که در تاک شد مورد بحث قرار می‌گیرند، با آنچه که جاری شده و ادعا می‌شود تفاوت های معنا داری دارد. چه آنکه در چند سال اخیر، به خصوص پس از ظهور مدگرایانه استارتاپ و فعالیت های استارتاپی و به طبع آن، تبدیل شدن تگ نوآوری به یک کالای گرانبها و پرطرفدار، مدعیان زیادی را می‌بینیم که دراین بازار مکاره نوآوری می‌فروشند. 

اما به راستی نوآوری چیست؟ چه ابعادی دارد؟ نوآور کیست؟ چطور می‌توان نوآوری را تشخیص داد؟ رابطه تکنولوژی، خلاقیت و نوآوری چیست؟

همه اینها را با دکتر مهدی قائمی نیا به بحث می‌گذاریم. 

دکتر مهدی قائمی نیا مشاور بین المللی نوآوری

مهمان فصل اول

دکتر مهدی قائمی نیا

پست داک نوآوری و آینده پژوهی از دانشگاه دلفت هلند
دکترای تکنولوژی و آینده پژوهی از دانشگاه دلفت هلند
مشاور بین المللی نوآوری در ایران و هلند
مشاور همراه اول، ایرانسل و …

دکتر مهدی قائمی نیا متولد ۱۳۶۰ در تهران است. او پس از اخذ فوق لیسانس MBA از دانشگاه شریف، چندسالی کارآفرینی کرده است و سپس برای تحصیل در رشته تکنولوژی به دانشگاه دلفت در هلند رفته است.

او مدرک دکترای خود را در رشته تکنولوژی و آینده پژوهی و پست داک خود را در نوآوری و آینده پژوهی در همان دانشگاه ارائه کرده است.

مهدی هم اکنون بعنوان مشاور نوآوری در ایران و هلند مشغول است و در حال حاضر، به شرکت‌هایی مثل ایرانسل و هاب همراه اول مشاوره نوآوری می‌دهد.

مطالب تکمیلی مرتبط با فصل اول

مجله تاک شد، مطالبی تکمیلی یا مرتبط با اپیزودهای هر فصل را منتشر می کند. گرچه که یک فصل به شکل عمیقی به بررسی مفهوم مورد بحث می پردازد، اما بررسی مطالب تکمیلی، به علاقه مندان کمک می کند تا پاسخی خوب برای کنجکاوی های خود پیدا کنند.